viernes, 2 de octubre de 2009

RECUPERACIÓ DE SENDERS

Hola a tots de nou!


Els escaladors del Centre Excursioniste a vegades canviem els mosquetons i l'arnés per la desbrosaora, les alicates i la serra per empendre labors de neteja i conservació de les diferents variants del sender PR-CV58.

En aquesta ocasió, estem recuperant l'antic sender que utilitzaven els veïns d'Ebo per anar als molins del riu Gallinera per moldre els cereals que conrreaven. Hui en dia encara queden les restes d'un d'ells, pegat al riu i situat a 2km d'Atzúvia cap la Vall de Gallinera anant per la carretera. I, en un dels seues trams, la senda passava per la Font d'Almeita.

Així, el tram en procés de neteja és el que connecta el "camí de les Ombries", ruta coneguda per els BTT de la zona, amb l'Almeita. És un sender bastant ample i resalta la seua bellesa per la zona ombria i poblada per on discorre i per el marge que l'acompanya durant tot el seu recorregut.

Tindràs l'oportunitat de comprovar la seua bellesa el dia 18 d'Octubre; ja que el Centre Excursionista de Pego ha organitzat una marxa per aquest sender en motiu de la seua inauguració.

Anima't i apunta't que de segur no et decebrà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario