lunes, 5 de octubre de 2009

ALBARRACÍN SIN FIN: DE NOU PER TERRES ARAGONESES!


Aquest passat cap de setmana 3 i 4 d'Octubre hem estat un bon grup de gent fent bloc a Albarracín: Brauliet, Xarli, El Flac, Guillermo, Silvia, Pere, Maite, Cambrils, Ximo, Dani (en la foto fent el dinàmic al romo), David, Jose, Jose "Prosi", David, Garcia i Jaume.

Un grup partia el divendres de nit i la resta eixíem el dissabte de matí. Però una vegada allí, tots a blocar i blocar: xillar, bufar, desesperar-se, forçar i forçar, memoritzar, recuperar i blocar de nou: xillar, bufar...

El dissabte de matí anàrem els sectors més propers a la zona d'aparcament: els tsunamis, el bloc dels pessonets i el de l'escletxa d'enfront foren alguns dels més provats. En aquest zona destacar la malaurada lesió de Ximo provant un bloc molt exigent; esperem la teu prompte recuperació Ximo!!

Després de dinar visitàvem el Sector Arrastradero, ja que hi havia qui no havia estat. Allí provàrem blocs per a tots els paladars: dinàmics, escletxes, romos i més romos. I en acabar... al Molino del Gato!! com no!! Després de provar la cebada, marxàrem cap al càmping on després de la dutxa, ens juntàrem (pròximament penjarem el vídeo): la guitarreta, la tertúlia... i a dormir (no tots, jaja!!).

Diumenge: per una banda sector sol i per l'altra sector sostres. Apretar molt molt fins apurar la pell dels dits i les forces al màxim. Alguns encadenaments molt bons (ja els veureu també en el montatge) i d'altres no tant. Però sobretot molt bon rollo, sí senyor!!

Ja només quedava dinar tots junts en l'aparcament més proper al sector del sol. Quin gust de gent...!! crec que a tots, independentment d'encadenar més o menys blocs, se'ns va quedar molt bon gust de boca de la companyia: aquestos són eixos momentets que donen sentit a la vida. Gràcies a tots i fins l'altra!

Albarracín sin fin!!!!

1 comentario:

  1. Que xula la foto de Dani!
    Un cap de setmana bloquero a tope.
    Ximo recuperat prompte que si no el nivell trepaor del centre baixarà drasticament, força ahí

    ResponderEliminar