lunes, 21 de junio de 2010

MÉS VÍDEOS: PSICOBLOC A L'AMBOLO

Bueno bueno bueno... li costa però cada dia fa més caloreta i, clar, el psicobloc i la platjeta tiren. Així que ahi va un vídeo del psicobloc de Cambrils d'esta temporada:

domingo, 20 de junio de 2010

NOU VÍDEO

Bueno buenoooooo!!! Cambrils ens ha montat un vídeo de quan estaren en Albarracín fa na de na. És fanàtic fanàtic d'Albarracín. Així que ahi va el vídeo amb Jota de protagoniste:



Albarracínnnnn no tiene finnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sábado, 19 de junio de 2010

SEGUIM FENT MEMÒRIA

Seguint en la panoràmica iniciada amb el vídeo de Pascual, a continuació vos posen un altre vídeo. Aquesta vegada de Ximo Femenia en un bloc molt xulo que es deia "Tècnica i taló".



Alaaa a gaudir. Ja falta menyssssssssssssssssss per la resinaaaaaa!!! aggggghhhhhhhhhhhh!!!!

lunes, 14 de junio de 2010

FENT MEMÒRIA

Ja falta menys per poder matar el cuc de la resina. Així que per anar fent boca, anem a pujar cada poc vídeos per fer memòria. Vídeos del rocòdrom de l'antiga seu. I comencem, com no, amb el mític. Ahi on el vegueu, la màquina de gasoil: quan tots estàvem cansats de rodar, ell estava a punt per marcar cada passet que... buf... És ell, ésssss... Pascuallll!!!!!!!!!!!

miércoles, 2 de junio de 2010

PER FIIII!!

Per fiiii!!!! més de dos anys treballant i esperant per poder dir: per fiiii!!! per fi està ahi la data d'inauguració del nou local. El que tan d'esforç ens ha suposat, econòmica i humànament. Per fi veguem reflexat tots eixos dies de treball, de discussions, d'acords, de formigoneres, de mojaca, de regles de boles...

Gràcies a tots i cadascun dels que han col·laborat en aquest objectiu: als que són del Centre, als que no ho són, als que ho han sigut, a l'Ajuntament que ho ha fet possible. Gràcies de tot cor a tots ells per fer possible aquest dia.

Estem seguríssims que aquest dia serà l'inici d'una nova i pròspera etapa del Centre Excursioniste, que seguirà fent anys i lluitant per els nostres paratges i les seues arrels, per la seua recuperació i el seu manteniment, per les activitats de muntanya: per el senderisme, per l'escalada, per la bicicleta de muntanya, per l'espeleologia... al Centre Excursioniste i la seua gent no els tomben cap impresentable, ni cap mentider, ni cap bar, ni cap ideologia; perquè el Centre Excursioniste no és difusor de cap idea política, és difusor de l'esport de muntanya; al Centre Excursioniste s'accepta als verds, als rojos, als blaus, als blancs i als negres, tots ells formen la diversitat que ens enriqueix; al Centre Excursioniste li queda molta vida per davant. Així ho creguem i així serà!!

Gràcies a tots! Ens veguem el divendres 11 de Juny de 2010 en la inauguració de la nova seu! Esteu tots convidats!

Ahi van unes quantes fotos del procés de l'obra:

Quan tan sols havíem alçat les parets i havíem posat el fratassat


Per a que vegueu el contrast, una vegada acabades les obres del local. Molta feina feta!!

Jordi i Juan Carlos, manos a la obra

La faena que va fer Pep "Marinero" amb la instal·lació de les portes i marcs

Ací posant el tabic per separar l'oficina de la seu

Jaume rejuntant. Al final s'ha ensenyat i tot!


Xarli "El vasco" pastant


Jose posant la mojaca al magatzem


D'esquerre a dreta: Xarli, Manolo i Josep