miércoles, 2 de junio de 2010

PER FIIII!!

Per fiiii!!!! més de dos anys treballant i esperant per poder dir: per fiiii!!! per fi està ahi la data d'inauguració del nou local. El que tan d'esforç ens ha suposat, econòmica i humànament. Per fi veguem reflexat tots eixos dies de treball, de discussions, d'acords, de formigoneres, de mojaca, de regles de boles...

Gràcies a tots i cadascun dels que han col·laborat en aquest objectiu: als que són del Centre, als que no ho són, als que ho han sigut, a l'Ajuntament que ho ha fet possible. Gràcies de tot cor a tots ells per fer possible aquest dia.

Estem seguríssims que aquest dia serà l'inici d'una nova i pròspera etapa del Centre Excursioniste, que seguirà fent anys i lluitant per els nostres paratges i les seues arrels, per la seua recuperació i el seu manteniment, per les activitats de muntanya: per el senderisme, per l'escalada, per la bicicleta de muntanya, per l'espeleologia... al Centre Excursioniste i la seua gent no els tomben cap impresentable, ni cap mentider, ni cap bar, ni cap ideologia; perquè el Centre Excursioniste no és difusor de cap idea política, és difusor de l'esport de muntanya; al Centre Excursioniste s'accepta als verds, als rojos, als blaus, als blancs i als negres, tots ells formen la diversitat que ens enriqueix; al Centre Excursioniste li queda molta vida per davant. Així ho creguem i així serà!!

Gràcies a tots! Ens veguem el divendres 11 de Juny de 2010 en la inauguració de la nova seu! Esteu tots convidats!

Ahi van unes quantes fotos del procés de l'obra:

Quan tan sols havíem alçat les parets i havíem posat el fratassat


Per a que vegueu el contrast, una vegada acabades les obres del local. Molta feina feta!!

Jordi i Juan Carlos, manos a la obra

La faena que va fer Pep "Marinero" amb la instal·lació de les portes i marcs

Ací posant el tabic per separar l'oficina de la seu

Jaume rejuntant. Al final s'ha ensenyat i tot!


Xarli "El vasco" pastant


Jose posant la mojaca al magatzem


D'esquerre a dreta: Xarli, Manolo i Josep

1 comentario:

  1. Bravooooooooooooooooooo!!!
    plas plas plas plas (aplaudiments)

    ResponderEliminar